mrb kızlar
size bir konudan bahsetmek istiyorum. normalde benim goruşlerim aslında belli.
yani ben bu konuda zaten ona gerekli uyarıları yaptım. ama maalesef beni dinlemiyor. yaşı da zaten benden oldukca kucuk.
aynı işyerinde calıştığım bir arkadaşım evlenmek uzere.
cocukla evlilik tarihi almak uzereler. bir ay icinde nişan yapacaklar. sadece evde oluyorya yuzuk takıp nişan soz bir arada o şekilde istiyor.
zaten sozden bir kac ay sonra da duğun olacak.
neyse asıl konuya gelecek olursak ise arkadaşım şuanda kapalı ve başını acmayı duşunuyor.
bu arada konu asla kapalılık ve acıklık mevzusu hic değil. lutfen konuya oradan yaklaşıp bir tartışma cıkarmayalım.
zaten bunun kararını kendisi vermiş. sadece zamanı konusunda dışardan bir kac goze ihtiyacı var şuan icin. benim konuyu buraya yazdığımdan zaten haberi bile yok. sadece ben ona yardımcı olmak icin fikir istiyorum sizlerden.
bunu tabiki herkesle paylaşmadı henuz. birkac arkadaşı dışında. biliyorsunuz bu konu biraz hassas. nişanlısı bu konuda kesinlikle karışmıyor.
şimdi asıl soru şu arkadaşım duğunde başını acmak istiyor.
ancak bu sefer nişanda kapalı olması gerekiyor. yani bu durum sizce de abes olmaz mı?
ben bunun abes olacağını soyledim. o da boyle bir değişikliğe duğunde daha kolay adapte olacağını soyluyor.
yani sizce dışardan bakan gozler olarak sozde acık olup duğunde kapalı olması garip değil mi? en sağlıklı olan nasıl bir surec olmalı acaba?