Selamlar herkese,
Konuya giriyorum direk...
6 aylık hamileyim ozel sektorde calışıyorum.
İşyerimde tarafıma mobing uygulandı. Ben istifa etmedim ama surekli acığımı arayıp sonunda işyeri kurallarıyla alakalı uyumlu olarak bi kac acığımı daha doğrusu herkesin yaptığı halde uyarı almamasına rağmen bana yazılı uyarı verildi. Sonuc olarak bugun izinli idim. Ben işte yokken telefonla arayarak, disiplin kurulu kararınca cıkışıma karar verildiği evraklarında ev adresime gonderildiği belirtildi. Ellerindeki uyarılar maalesef kılıfına uygun beni işten cıkarmaya yeterli cunku imzam var. Fakat ben zaten 2 ay sonra doğum iznime cıkıcaktım. Cok kotu bi zamanlama oldu. Bi kac kişi bugun icin rapor alabilirsen al raporluyken cıkarılamazsın dediler. Bende tesadufen bugun devlet hastanesinde muayene olmuştum ama zaten izinliyim diye rapor almadım. Şimdi o doktorla goruşsem o gun icin ztn girişim var rapor istesem ya da ozel bi hastaneden doktorla anlaşarak rapor alsam bugun icin, iş akdi feshimi durdururmu engellermi, ya da iptalini sağlarmı. Hatta boyle bi yararı olcaksa daha uzun raporlar alarak raporum bitmeden uzatarak doğum iznine kadar rapor almayı duşunuyorum. Doğum iznimde zaten beni cıkaramazlar diye biliyorum en azından devletten alacağım izin parasından haklarımdan geri kalmayayım...