Ben biriyle konusmaya baslamistim . 1 hafta kadar konustuk cok dengesiz tavirlari vardi ve bi aksam ben konusmak istemiyorum diyip gitti peki dedim .
Biz konusmaya başladığımız sirada bu kisinin
Adi ali olsun babasi beni goruyo benim bi ablamin da is arkadasi . Ablama diyoki ben bu arkadasini oglumla tanistirmak istiyorum konuştuğu yoksa diyo . Biz konusmayi kestikten sonra aliye benden bahsediyo fln...
1 hafta sonra bi gece instagramdan yazdi bana sen benimle konsurken ablana benim hayatimda kimse yok mu dedin bu benim icin onemli bisey dedi aradi beni bende acıklamami yaptim kapattim. Sonra bana durup dururken evlenelim mi yazdi ve biz aliyle tekrar konusmaya basladik . Aksamina buluştuk dengesiz tavirlari hala vardi ve 2 saat oturduktan sonra beni bi mekana goturdu
Benim hakkimda biseyler duymus biz konusurken . Benim liseden arkadasim ortak arkadasimiz . Ayrica ali benim eski nisanlimi da taniyo . Liseden arkadasim benim hakkimda" o kiz or** eski nisanlisiyla kac yil gezdi herkesle biseyler yasadi " demis . Ali dediki inanmak istemesemde aklima girdi ve ben o yuzden dengesiz davrandim yoksa ben seni cok istiyodum ama bunlar kafami karıştırdı eski nisanlinla karşılastim bide ustune . Sonra babam gelip konsuunca bende anneme anlattim anne boyle boyle ben emin olamadim diye . Annemde oglum nisanlanmis olabilir herkes konusur eger sen istiyosan kizi tani dedi " bende 1 hafta senin yoklugunda kotu oldum ve ben sana inanmak istiyorum ben seni istiyorum olursa evlilik olur ben ciddi dusunuyorum sen benim seninle takildigimi dusunuyosun ya herseyin sebebi bunlar oyuzden dengesizdim "dedi . Biz barsitik her sey guzel ama icimde bi sıkıntı var sanki hersey guzel giderken bu konular yine acilip gidebilirmis gibi kendimi kaptirmak istemiyorum . Mesela bugun kuafore gitcektim aradi seni cikista aliyim mi diye bende biraz isim var ben seni ararim evin oraya gidince dedim sarji bitmis ve ulasamadii icin saatlerce evin onunde beklemis ama telefonu bozuk oldugu icin telefon 4 saat sonra acilmis acilinca bana haber bile vermedi okadar merak ettim . Anlayamadim daha sizce ne yapmaliyim ?