Dedem yanliz yasiyor diye yanina kalmaya gittim evinin temizligine yemegine yardim etmeye dedem camasir makinasini calistirmayi bilmiyor camasirlarini elde yikiyor eve bi gittim zaten evi bok goturuyodu dolabi bi actim hic bisey yok komsu bi kuru patates kizartmasi getirmis bi de yogurt bombostu uc kurus parayla pzar yaptim gittim yemek yaptim birsuru vs ameliyatli zaten
annem soylemis benim dedemin yanina gittigimi (dedem artvinde yasiyor biz kastamonu da) geldi beni almaya onca yolu cekmis habersiz gelmiycem dedim diye bir suru dayak atti burnumu kirdi polisi ariycam dedim telefonumu aldi elimden
biz normalde de konusmuyorduk bana zamaninda teyzemde kaliyorum diye orospu seni s*kerim vs demisligi var bi baba kizina bunlari soyleyebilirmi annem diyorki babandir soyler boyle bisey olabilirmi ya allah askina ben mi yanlisim
aile arasinda olabilir diyor saka gibi
ben kacip gideyimmi gitsem yeri degilmidir simdi nolur bi akil verin annem onun eline bakiyor diye gidemiyorum gumruk uzmani istese is rahat bulur ama sirf babamdan para geliyor diye calismiyor evinin 2 bin tllik kirasini ona odetiyor ben onu arkada birakamiyorum ama artik yeter son nokta oldu bu