Merhaba bayanlar tam bir yıldır (doğum kontrol hapını kestikten sonra) yumurtlama sorunu yaşıyordum ve neredeyse kendiliğimden hic adet olamıyordum ilk aylarda doktorum bir kere klomen ile tedavi etti malesef işe yaramadı peşinden ara vermiştim bir kac ay Şubatta rahim filmi cekindim tuplerim gayet normal cıktı eşimdede hic bir sorun yoktu ve Nisan ayında gonal f iğnelerimi aldım malesef yumurta kisti vardı ve o ayı doğum kontrol hapı ile gecirmek zorundaydım Mayıs ayında adet olunca gittim doktoruma malesef tam takip edileceği donemde tatildeymiş riske atmak istemedi ve bugun tam son adetimden beri 40. gunumdeydim bir haftadır bol bol soğan kabuğu ve maydanoz kaynatıp iciyordum biran evvel adet olayım doktora gidip iğnelerime başlayayım diye derken bugun idrar testi yaptım positif peşinden hemen kan testi yaptırdım değerim 1352 cıktı coooook şaşkın ve mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu arada bi cok bitkisel yola başvurdum belki faydası olmuştur adet olduğum gun boğurtlen koku kaynatıp her sabah akşam 1 cay bardağı ictim ayrıca adet duzenleyen bir cay icat ettim ve işe yaradı belliki

arkadaşlar bu arada iğnelerim elimde kaldı 3 adet gonal f ve bir catlatma iğnesi otriville ihtiyacı olan varsa satışa sunuyorum bana ozel mesaj ata bilir