Merhaba arkadaşlar, bu aralar dertliyim

aşk acısı cekiyorum bildiğin. Uzun suredir devam eden bir ilişkim var son 3 haftadır erkek arkadaşım bana soğuk davranıyor. Sebebini sorduğumda net bir cevap alamıyorum. Sorun yok diyor. Ama bir sorun olmasa boyle davranmaz. İyi yaklaşıyorum aynı soğukluğuna devam ediyor. Sorun neyse konuşalım diyorum sorun yok deyip aynı soğukluk yine

En son dayanamadım ayrılmak istiyorsan direk soyle boyle davranma dedim. Sen benimle vakit kaybetmek istemiyorsan ayrıl ben ayrılmak istemiyorum diyor. Kendi kendime kalmak istiyorum sende oyle yap diyor. Ama bana sinirli onunda farkındayım şuan da değil ama daha oncesinden onu cok kısıtladığımı duşunduğu icin sinirleniyor. Gecmişi değiştiremem sonucta ne istiyor tam olarak anlayamadım. Bugun uzun sure cevap alamadım bende merak edip aradım uyuyormuş. Sonra uyanınca bana geri donuş yaptı dediki bana sen beni kontrol etmek icin arıyorsun cevap vermiyorsam işim vardır ben seni bilmiyorum sanki diyor. Oysa ne defalarca aradım ne oyle kotu duşundum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ben normal bir şey yapsamda altında kotu niyet arıyor sanki. Ayrıl demek dışında bana guzel bir tavsiye verebilecek olanlar var mı? Şimdiden yazan herkese teşekkur ederim