Selamlar kızlar hepinize;
Evliligimde cok şukur mutluyum ama eşimin beni acayip yoran bi ailesi var. Biz işimiz gereği farklı bi ilde yaşıyoruz ailemiz 7 saat yolluk uzakta ikimizinde. Eşimle liseden tanıştık birbirimizi bekledik evlendik. Fakat nişanlandgmdan beri aileye uyum saglayamıyorum, cabam cok buyuk cok adım atıyorum ama yok. Beni ne biri arar, ne sorar. Dugunumuzu eşimin ailesinin maddi durumu yok sıfırdan kendimiz yaptık. Evimizi kendimiz kurduk . Iletişim kurmak istiyorum ailesiyle ama yok , kayınvalidem ben aramasam aramaz.kayınpederim kim ararsa para ister aramaya korkuyo eşim. gorumcelerim mesaj atarsam cevap verir. Gelmezler gitmezler.
Kucuk gorumcem haric ,o bi ara kpss calısayım sonra işe gireyim diye bana arka odanızı acin dedi reddettim dusunun bunda bile bi bencillik var. Mesela eşimin bi kardeşi bize gelsin ablası hemen triplere giriyo kıskanıyo.kardesleri bize gelsin istemiyo. Eşimle de cok mesafeliler artık bilmiyorum evlenmeden once de boylelermiydi. Memlekete gdicez yakında ziyarete ve ben ne varsa kusmak istiyorum kendimi torpuleyemiyorum.