Canlar
Girdigim her ortamda bu genelde toplu yerler oluyor 2.planda oluyorum. Ses tonum kisiktir yani gur bir sesim yok. Ve girisken biri de degilim. Bu duruma dusmek hosuma gitmiyor.
Cevremde herkesin sevgilisi,nisanlisi var benim yok. Surekli muhabbet donuyor benim anlatacak bir seyim yok. Kendimi daha onceleri begenirdim artik begenmemeye basladim. Oz guvenimde bitmek uzere.
Ve kucuk seylerde mutlu olan biri degilim. Kendimi gelistirmekte istiyorum ama bu ertelemekle kaliyor. Onumde bir yol var ama bilinmez kim biliyor ki ben de bileyim. Ama ben bu akistan memnun degilim. Bir seyler degissin istiyorum. Hayat bana degil ben hayata yon vermek istiyorum.
Gecmis aklima geliyor hayal kirikliklari ama ilerisi iyi olmadi ki gecmisi sileyim oldugum yerdeyim sanki her sey ayni.
Belki cok karisik yazdim ama bu hissettiklerim ne sizce ,ben mi gereksizce takiyorum ¿ Oylesine yasayayim mi hayati ama mutlu degilim bu sekilde, ben ne istiyorum tam olarak mutlu olmak .
Kendimi gelistirmek ve beni degerli hisettirecek biri olsun istiyorum hayatimda. Mutlu olmak ve mutlu etmek ..