Gecen ilknbuyuk kavgamızı etmiş huzumirumız mutluluğumuz kacmıştı. Eşim bey, benimle konuşmuyor yaptığım yemeği yemiyor.
Kavga akşamı eve geldik başım Cok ağrıyordu o sırada kendi yatağınızda attım ben. Sonra biraz kendime gelince ev felaketi bir kac kucuk toplama icin ayağa kalktım makineye camaşır attım bi geldim bacalar icin kapaklar olur ya duvarda o yatağa duşmuş. Ben hic hissetmedim oysa ki. (eşim daha once duştuğunu ben ona kapıları carparken duştuğu icin sinirlenip yerine takmadığını iddia etti)
Uzun zamandır fare vardı bacada son katta oturuyoruz cunku yağmur kar yağmaya başlayınca bizim oraya tıkırtıları geliyordu. İkimizde cok korkmayız aslında bahceli evde buyuduğumuz icin. Ama o gun kavga ettik ya naz yapayım dedim, tutmadı. O dışarıda arkadaşlarının yanına gitmişti. Ben de mesaj attım. Boyle boyle kapak duşmuş kucuk bi tane de fare inmiş diye.(Umarım başka yoktur.) tek dediği kapağı yerine takmışsındır umarım oldu.
Her neyse o gun ben iceride uyuyakalmışım uzerimi ortmuş ama kendi calışma odasında gidip uyumuş. Fare var diye burda uyudum dedi. Ben de bu akşam baktım yine oraya yatıyor gittim oraya yattım. Sonra kalk vs dedi. Ben de evliliğimizin ilk gunu soylediğimiz şeyi hatırlattım kavga da etsek aynı yastığa baş koyulacak dedim. Huysuzlana huysuzlana yattı. Ben de uyuma numarası yaptım merak ettim ne yapacak diye. Ama o da uyumuş gibi yapıyor biliyorumbtek fark ben ondan her zaman daha iyi uyuma numarası yaparım. Baktım ben uyuyorum diye sarıldı ellerimi tuttu. Sonra hemen uyudum, cunku bir kadın olarak goreceğimi gordum hayatta daha fazla online olmaya gerek yok sabah uyandırdım yine somurtkan konuşmayan adama donuşmuş. Uzerini ortup kalk şoyle uyu dedi.
Bıraksam ayrı uyuyacak bıraksam benimle hic konuşmayacak resmen gurur yapıyor bir de diyor daha iyi gunlerin benim inat halimi gormedin diye.
Bu dert icinde fareyi umursayan kim oldu peki sadece başka odada yatmaya bahane oldu.
Gideyim de bir cozum bulayım ona da