Hanımlar herkese merhaba.22 yaşındayım.Boyum 164, kilom 61. Fakat ideal kilom 55.
6-7 kilo vermek istiyorum.Daha once diyetisyene gittim bir ay sıkı bir diyete uydum fakat metabolizma yaşım 34 cıktı ve hic kilo veremedim. Yani 34 yaşındaki bir kadının kilo verme hızı ile aynı. Bırakın su icsem yarıyor ibaresini ben pastanenin onunden gecerken beğendiğim bir pastaya bakmamla o pastanın kalorisi bana yukleniyor gibi.Kilo alırken kalca, basen, bacak ve yuzden alıyorum. Kendi cabamla bir bucuk ayda 63ten 61 e duştum.Yurudum,yememe icmeme cok dikkat etti. Gunde en az bir bucuk litre su ictim.Kalca ve bacaklarımdan gitsin istiyorum. Yani ben ne yaparsam bu metabolizma yaşı duşer, hızı artar. Lutfen yardım edin. Cevremden 6 kilo fazlam var diye aşırı kilolu muamelesi goruyorum.Kahvaltıda ekmek yememem, haşlanmış yumurta bol yeşillik, avakado, domates peynir yemem, cay yerine sabahları kefir icmem herkesin dikkatini cekiyor. Surekli bu kadar dikkat edilir mi, insanın omur boyu yediklerine dikkat etmesi cok kotu bir şey diyorlar. Bir kilo konusu gecince gozler direkt olarak bana cevriliyor.Muthiş bir psikolojik baskı var uzerimde. Eşim kilomu beğense de ben hoşnut değilim. Spor salonuna da şuanda gidemem. Maddiyat sıkıntı. Deneyim ve goruşlerinizi bekliyorum.