bir de buraya yazayım istedim kac gundur bu forumda takılıyordum cunku( kızmayın bana((

arkadaşlar 25 haziranda evlendim ilk geceden sonra norlevo kullandım cunku ilk geceden hamile kalmak o an icin korkunc bir ihtimal gelmişti. sonrasında her ilişki sonrasında cok miktarda kanamam oldu ama biz bu kanamaları hep ilişkinin ilk zamanlarına bağlamıştık ki değilmiş şimdi anlıyorum. daha sonra 2 temmuzda korunmasız ilişkiye girdik ve bu defa eşim de ben de tekrar hap kullanmamak adına olursa olur dedik ve mudahale etmedik. 15 gun boyunca tabi psikolojik olarak tum hamilelik belirtilerini yaşadım kasık ağrısı, meme hassasiyeti, mide bulantısı.. ayın 15i adet gunumdu ve ben olmayınca artık hamile oldugumu duşunerek bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif cıktı acıkcası cok da uzuldum(((

şimdi ilk sorum ilk kanamalar norlevonun yan etkilerydi değil mi? peki 15 gun boyunca yaşadığım tum kasık ağrıları ve meme hassasiyeti de bu yan etkilerden olabilir mi? ozellikle kasık ağrıları? ve son olarak bu adet gecikmesi de hala norlevonun etkisinden mi? ben ne zaman tekrar adet olurum ve duzene girer? adet olmamı beklemeden korunmasız ilişkiye girersek hamile kalabilir miyim sizce? bu hap benim adetimi ve hamileliğimi daha ne kadar engeller?

daha 1 aylık evliyim ama cok uzuldum ben negatifi gorunce testte arkadaşlar yaaa.. bir kez daha gormek istemiyorum rabbim yıllardır gorenlere yardım etsin herkesi bebeği ile kavuştursun...