Cok sinirliyim cunku artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu acmaya geldim cunku durum vahim. Bu ustteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya calışıyorlar. Ben normal duzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gunduz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı acmaya calışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)
Eşim cok uyardı yukarı cıkıp insanca. Ama hicbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha cok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler duşuyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor cocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis cağırdık olduler mi diye.
Buna nasıl bir cozum bulabiliriz şikayet etsek birşey cıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile cileden cıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba.