Yakın arkadaşımın sevgilisi bana kendi arkadaşından bahsetti,tanışır mısın falan diye.Fotoğrafını gosterdi falan yakın zamanda buluşacağız.
Yalnız işte bir sorun var ki bu kafama takıldı?..Kendisinin daha once sevgilisi falan olmamış yani en azından bana soylenen bu.Kendisi 24 yaşında aynı yaştayız zaten de.Benim 2 kere ilişkim oldu.Yani neden olmaz?..Goruşup goruşmeme konusunda kararsız kaldım bayağı o yuzden ben de size bir sorayım dedim..Hani iyi biri diyorlar,biraz sessiz biriymiş ama ben tam bilemedim ne yapsam,ne karar versem ??
(GUNCELLEME)
Konuyu nasıl guncelleştireceğimi bilemediğim icin tekrar aynı yere yazıyorum inşallah gorursunuz.Yazdıklarınızdan sonra dun arkadaşıma soyledim eğer bugun musait olursanız buluşalım diye,cocukla tanışmak icin.Bugun buluştuk onlarda geldi bir sure bizimle kafede oturdular sonra cocukla baş başa kaldık.Once klasik,normal bir muhabbet oldu ama sonra biraz da benim de hatam var aslında tabi ki de.Konuyu eski sevgililere getirdim falan ben eskileri anlatıyordum.Ve suratı duştu hic umursamadı falan belli oldu yani.Bana demez mi ben evlilik oncesi ilişki yaşayan kadınlara karşıyım diye?Sadece kadınlar dedi ustune basa basa.Aşırı bir rahatlık,bir oz guven ile..
O oyle deyince ben de dedim yani sevgililik ile ne alakası var falan?..Adam demez mi şu anda hicbir kadına guvenmiyorum,coğu yalan soyluyor falan.Ya cok tepem attı,acayip sinirlendim.Ellerim titremeye başladı ya.En cok sinir olduğum nokta ise bunları soylerken beni hic umursamadan sanki bir hicmişim gibi davranması.İlk başta belliydi zaten aşırı soğuk bir tipti.Neyse ben o konuyu kapattım.Ama adam da oyle bir kendini beğenmişlik var ki.Benim dedi seveceğim kadın once saygıyı bilecek,oturup kalkmasını bilecek,aileme karşı boynu kıldan ince olacak.Aynen dedikleri bunlar.Artık dayanılmaz bir hal alınca işim var diyip ayrıldım yanından.Ya kızlar oyle boyle değil her soylediği kelime bana battı.Cok sinir oldum eve gelip ağladım ya hatta.Sonra arkadaşıma soylemiş benden cok hoşlanmış,bu işin devam etmesini istiyormuş.Ben dediklerini arkadaşıma soylemedim,sevgilisi ile arası bozulmasın diye.Ama şimdi ne yapıcam ben off hanımlar bir yardım edin