Merhaba herkese,
Okulda sınıflarda bolunme oldu gecen sene ve sınırdan kac senedir en yakın arkadaşlarımın olduğu sınıftan başka sınıfa gecmiş oldum. Zamanla ordan da arkadaşlar edindim. Cok yakın değildik ama her gorduğunde aaa little bird ozledim yok little bird şu bu şeklindeydik. Sınıfta da bazen birlikte bazen ayrı takılıyorduk. Bu kisilerden en cok iki tanesiyle konusuyordum. Onlar oğle yemeklerinde beraber yemek istiyordu, bazen onlarla yesem de asıl eskiden devam eden arkadaslarımla yiyordum, zaten biri sonra sevgilisiyle basbasa yedi hep. Bir ara ikisinin araları bozuldu. İkisi de bana birbirlerinin arkasından neler neler dediler.
sonuc olarak gecen gunlerde bir proje icin grup kurmamız gerekti, o gun grup kurulcakmıs bu proje icin vs dedim bikacına hicbir sey demediler ve ogrendim ki o ikisi ve digerleri birlikte grubunu coktan kurmus bile ve grupta pek samimi olmadıkları 3 kisi daha var. Oyle olunca ben de baska kisilerle grup oldum.kendimi istenmeyen eleman gibi hissettim;diger arkadaslarım bile sordu sen onlarla yakın değil miydin niye onlarla olmadın diye.
Gecen gun okula tum gruplar gittik ve ikisinden biri gelip samimi samimi konustu sonra da yaa keşke aynı grupta olsaydık dedi.

Ondan sonra da onlarla kac kere karşılaştık her birinde ben selam versem mi diye suphe icindeyken cok sıcak aa little bird diye selam verip el sallıyor durup konusmaya calısıyorlar.
Sonuc olarak aslında hicbiriyle selamlasmak dahi istemiyorum ama sınıfta dogru duzgun arkadasım yok ve bi yandan kendimi sorunlu hissedicem bu yuzden. Okulda illa eski arkadaslarımın da yanına gelecekler ve ben onlarla konusmayınca garip kacıcak. Napayım sizce abartıyor muyum yoksa bir samimiyetsizlik var mı?