Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim cok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi oyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili cok konuşmaz yani Bi sarılmak opmek ya da gonul hoşnut etmek gibi ozellikleri 10 uzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Orneğin aksam eve geldik ben 1 saat cocuğun odasında onu uyutmaya calıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak uzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde boyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta coğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan cok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana gore berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir sure ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden cok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum cunku bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan boyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen cocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz boyle mi artık cok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline donduk seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gozlerime baksin benimle zaman gecirmek icin can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum

Boyle yaptığı icin ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona ofke duyuyorum.