Merhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene once burada bir konu okumuştum ve cok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En buyuk korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu duşunmek bile canımı cok yakıyor. Eşimle gorunen hic bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikac aydır benim hissettiklerim cok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl once bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında goruşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını surekli ovuyordu iş konusunda şoyle iyi boyle calışkan vs. Bu dikkatimi cekti ve telf baktım hep işle ilgil yazışmaları var.Bir gun sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim gondermiş işle ilgili değil bi markanın urunu. Eşime sordum urunu bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gun internet gecmişine baktığımda o urunu araştırdığını fark ettim. O anda soylememişti araştırdığını. ben de araştırdım makina şoyleymiş şu ozellikleri varmış diye anlatmasını isterdim.

Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu ucak moduna almış cıktı aradım ucak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden ucak moduna alır??
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum