belirti cok ama kan negatif ama doktor bekle dedi:S
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- belirti cok ama kan negatif ama doktor bekle dedi:S
-
26-09-2022, 02:09:48kızlar bizde bgn itibariyle eşimle 1 aydır cocuk istioruz.. calışmalara başladığımzda adetime 8 gun vardı, hatta burda paylaşmıştım, o tarihlerde cok zor denildi ve aynen hasta oldum.. 23nde başladı 27.de bitti. normalde 7 gun surerken kendimi bildim bileli, 5 gun ve cok az oldu.. 28,29,30,31 ilişkiye girdik, ramazan başından beride kayınvaldemlerde kalıoruz orda bişy yapamıoruz bi gecen hafta sonu evimize gittiğmizde 1 kezde evde oldu yani tam 15 gun gecti hastalıktan bu yana... kasıklarımda ciddi anlamda bi ağrı ve bel ağrım oldu.. ama 2 gundurde hic yok.. gogus uclarımda acı var.. mide bulantım var ama akşama doğru oldığu icin oruca bağlıorum aclıktan galiba diorum.. midemde yanma var oruca bağlıorum cok fena gazım var ben yine oruca bağlıorum beslenme duzeni deişti mide kafayı yedi fln die.. neyse doktora gittim ama gebelik testi demedim.. belirtilerimi soledim sadece.. idrar kan testi ve rontgen cekti bişey yok ama enfeksiyon olabilir sen şu bu ilacları kullan dedi.. cocuk duşunuoruz deyince şuan gebemisin die sordu bilmiorum dedim, gebeysen bu ilacları kullanma dedi.. ve o gunun akşamı kahverengi bi akıntım geldi.. dedimki bi kan testi yaptırayım gebeysem ne ala deilsemde bu ilacları kullanayımda enfeksiyonu temizleyim.. dun akşam kan testi yaptırdım ama aynen burda anlattığım gibi doktora anlattım, test negatif cıktı, ama belirgin belirtilerin var dedi, adetine nerdeyse 20 gun var daha dedi, (35 gunde bir olurum mutlaka sat tan 3-5 gun atar) 1 hafta sonra yine kan testi yaptır dedi, ilaclarıda şimdilik kullanma dedi.. bende diorumki, adet tarihime kadar bekleyim tekrar test yapmayım hasta olursam ilac kullanırım olmazsam test yaparım.. kan testi 15 gun icinde belli olmazmı illa hastalığa yakınmı sonuc verir başına bole bişi gelen varsa bekliorum kızlar.. şimdiden teşekkur ederim bayaa uzun oldu cnk...