Kimseye anlatamayacağım, cok uzulduğum aklımdan cıkmayan bir şey oldu arkadaşlar. Emin olamıyorum, olamam. İnsanların gunahını almaktan da cok korkuyorum. Umarım yanlış anladığıma ikna olabileceğim bir tahmin gelir aklınıza. Bu kadar acıkca anlattığım icin de rahatsız olacaksanız lutfen okumayın.
Uzun yıllardır buyuk kurumsal bir firmada calışıyorum. Yaş grubu bakımından yarımızdan az fazlası (ben dahil) otuzlarında, diğerleri 45-50 ustu. Boyle karma ama uzun yıllardır oturmuş bir ekibiz. Saygı sevgi kuralları icerinde hic ters bir şey olmadan calışıyoruz.
İşyerinde yılbaşı hatırası toplu fotoğraf cekinmek istedik, cok sık toplu fotoğraf cekiniriz. Boyle bişey ne duydum ne gordum ne de sezdim...
Yazmaya bile utanıyorum. Kalabalık olduğumuz icin birkac sıra oluyoruz, beylerden biri arkama gecti, babacan bir tavırla ellerini iki kere omuzlarıma vurdu. O kargaşada once kim olduğunu gormedim. Sonra fotoğraf cekinirken kalcama pompa gibi şişen bir şeyin değdiğini hissettim, ne olduğunu anlayamadım, refleksle kendimi one cektim. Benim onumde de birileri olduğu icin alanım sınırlıydı. Arkasından aynı şey ikinci kez tekrarladı. Allahım ne yapacağımı şaşırdım, sonra dağıldık ve arkamdakinin kim olduğunu gordum. 60 yaş ustu en cok saydığımız, sevdiğimiz, yere goğe sığdıramadığımız, namazında niyazında bir mudurumuz. Gercekten konduramıyorum, ihtimal veremiyorum ben yanlış anlamışımdır diyorum. Koskoca kadınım pompa gibi başka ne şişebilir ki diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum. Sizin aklınıza gelen bişey var mı, yani yanlış anlamış olabilir miyim sizce? İlk once paylaşılan fotoğraflara baktım aslında biraz icim rahatladı ben yanlış anlamışım bana o kadar yakın değilmiş diye. Sonradan paylaşılan fotoğraflar gelince anladım ki baştan yakın durmuş, sonradan yonumuzu değiştirmişiz, ilk atılan fotolar aslında sonradan cekilenlermiş yani.
60 yaş ustu ya, acaba istemeden mi yaptı yani onunda elinde olmayan bişey miydi yani ne diyeyim ne duşuneyim bilmiyorum aklımdan cıkmıyor uzuntum bitmiyor.
Buraya yazmaya da karar vermem zor oldu. İş dunyasında olmayan kadınlar iş yerlerini hep boyle sanmasınlar lutfen, 15 senelik iş tecrubemde ilk kez boyle bişeyle karşılaştım ama bir daha foto cekilirken kesinlikle en arka sıraya gecerim.