Merhabalar herkese,

Hayatımda birisi vardı. Sacma sapan bir şekilde ayrılmıştık. Tekrar bir araya gelme donemi oldu, sonra ikimizde bir şey demeden sessizliğe burunduk. Acıkcası ben de artık onu seviyor muydum, emin değildim. Kafamda soru işaretleri ile ortada dolanıyordum. Cunku ne ondan emindim ne de kendimden.

Neyse efendime soyleyeyim, bu gece bir kabus gordum. Uyandım. Dedim şu cocuğa bir yazayım. Uyanık mısın falan fıstık diye başladık. Bu da tek misin, yeni evinde misin bazen ailenle kalıyordun ya, ne kabus gordun falan filan diye sordu. Sonra kendimce yem atıcı bir şey dedim, o da hayatımda biri var dedi. Ben de biz birlikteyken de vardı dedim, o da ben oyle biri değilim gibi gibi erkek klişelerine sığındı.

Gece gece egoma yenik duştum maalesef. Onun mesleğini buraya yazmak istemiyorum, ama ceşitli grupları oluyor kendi aralarında ve gruplarının da bir ismi, bu gruplarda hepsi en azından isim olarak birbirini biliyor.. Mesleği xx olsun, gruplarını yy.
'Ben de zaten bir aydır bir xx ile goruşuyordum, senin ile ilgili duşuncelerim kararsızdı ondan yazdım' dedim, 'Benim sana yakıştıramadıklarımı sen kendine yakıştırıp yaptın. Birlikte olduktan sonra değiştin. Neyse en azından her YY uyesi boyle değil' yazdım.
O da 'YYli olmak ayrıcalıktır hoşcakal' deyip engelledi.

Normalde benim onun YY'den olduğunu bilmemem lazım. Cunku soylememişti. Daha oncede normalde o soylemese asla bilmeyeceği bir şeyi soylemiştim, o an işiyle alakalı. O da 'Kimlerle konuşuyorsun merak ediyorum' demişti.

Biliyorum yaptığım yanlış. Anlık olarak egoma yenik duştum. Sabah salim kafayla yapmayacağım bir şey. Yine de merak ediyorum. Sizce son dediğimle ne hissetti, duşundu? Onların gruptan biriyle olduğumu duşunup kim olduğunu merak etmiş midir? Ve neden engelledi?