Daha yeni evlendim, 1 temmuzda adet oldum ve ayni gun haplara basladim korunmak icin, 3-5 gun boyunca adet kanamam oldu. Sadece 15-16 gun kullandiktan sonra haplari biraktim birden ve sadece cok az 2 gunluk kanamam oldu. Sonra korunmasiz iliskide bulundum yaklasik bir ay boyunca niyetimiz cocuk yapmak insallah Allah izin verirse amin

- cok nadir mide bulantisi, bas donmesi - cok nadir
- karinda kramplar
- karnin tam alt kisminda bi ara agrim vardi
- cok sik idrara cikma, hatta geceleri bile 2-3 defa kalkiyorum
- goguslerde siskinlik yok ama degisiklik var ( evlendiyimden olabilir )
- ara sira cok sert bas agrisi
- asiri duygusallik
- berbat bir uyku duzeni, hep uykum var ama yatamiyorum, ve asiri halsizim
- adet gecikmesi en son 1 temmuz eyer haplari biraktim kanamayi saymazsak cunku normal bi adet kanamasi degildi cok kisaydi
- bel agrisi sadece bir taraftan, bazen sag bazen sol
- agir bisey kaldirdigim anda karnima kramplar giriyor ayni zamanda belim agriyor eskiden agir seylere dayanikliydim simdi 8 kilo bile kaldiramiyorum
Bunlar piskolojikmi yeni evlenmemdenmi anlamadim ben :S testlerde kafami karistirdi hep silik cizgi ciktigindan ve bazilari tam negativ oldugundan emin olamadim, sizce daha erkenmidir? siz ne diyorsunuz? hamile olabilirmiyim? Allah insallah isteyen herkeze nasip eder YA RABBIM.
Gordugunuz bu test resimde pozitiv sonuc veren pembe cubuktan en sagdaki gibi sonuc cikti bende daha sonra tam negativ yine pozitiv yine negativ yukarda belirtigim gibi.
Eki Goruntule 243337