Merhaba arkadaslar
Daha once nişanlımın iddia bagimliligi ile ilgili konu acmıştım ne yapmalıyım diye fikir almak istemiştim
ben bu konuyu actıktan belki de iki gun sonra aileme de herseyi anlatıp nişanı attım tabi karşı taraf nisan atılmasın diye elinden geleni yaptı aileme ve bana cok yalvardı Kabul etmedim once guzel guzel konuşup af diledi ama ben kabul etmeyince sinirlenip kufurler savuşturdu daha sonra tekrar sakinleşip yine af diledi ailem biraz uzak dur barı aklını toplasın dedikce uzerime uzerime geldi ayrilamazsin ben sensiz yapamam diye ayrıca yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti ama tek isteğim ondan kurtulmak olduğu icin hic bir şey umruma gelmedi baktım olmuyor habersizce aldım bohcalarını babamla birlikte goturdum verdim
bu olaydan sonra film koptu zaten babamı arayıp hakaret ve kufur etmeden sitem dolu cumleler kullandı daha sonra bana mesaj atmaya başladı “seni mahvedeceğim benim hayatım bitti seninde bitecek sen boyle rahat kalmayacaksın ailen arkanda duramayacak bak neler anlatacağım” dedi ve babama anlattı.
Ailem ne olursa olsun senin gibi biriyle evlenmesindense biz her turlu kızımızın yanındayız dedi (aramızda cinsel anlamda bisey olmadı bu arada biraz yakınlaşma sadece) buna daha cok sinirlendi olmaz bizim evlenmemiz lazım diye başladı ailem kabul etmeyince telefonda babama kufurler etmeye başladı ama ağza alınmayacak derecede babamda ona karşılık verdi ve kendisini savcılığa vereceğini soyledi.
Ayni is yerinde olduğumuz icin ailem artık oraya gitmemi istemedi ve ben işten ayrıldım Bu şekilde bir hafta gecti tamam dedim duştu pesimden ama yok surekli hesap acık sosyal medyadan yazmaya başladı istek olarak geldiği icin okudum ama cevap vermedim goruldu dahi olmadı ona daha sonra surekli farklı numaralardan aradı onun sesini duyunca geri kapattım mesajlarında “ben seni unutamıyorum sensiz olamıyorum gel kacalım biliyorum sende beni seviyorsun sende beni unutamadın ben sana zarar vermem işine don bana don cok acı cekiyorum” tarzında cumleler vardı neyse dedim daha cok yeni unutur ama bir ay gecmesine rağmen hala haftanın uc dort gunu mesaj atıyor dun gece yine mesaj atmış “ne olur sesimi duy biz duşman değiliz ne istersen onu yapacağım unutamıyorum affet beni herkese yalvarırım ailenden de af dilerim” diye tek isteğim ondan kurtulmak bu son attığı mesajları aileme demedim cunku olay daha buyuyecek korkuyorum nisan attığım gunlerde psikolojik destek almıştım ve doktorum bu tarz insanlarla birden iletişimi kesmemin daha sakıncalı olduğunu soyledi hesaplarımın acık durmasını ama paylaşım yapmamamı yolda gorur konuşmak isterse sakince konuşmamı ve olmayacağını soylememi kesinlikle onu alevlendirecek sozler kullanmamı soylemişti bundan dolayı telefon numaramı değiştirmedim ve hesaplarımı kapatmadım
cok seviyorum yapamıyorum diyor ama biliyorum ki bunun ki sevgi değil saplantı dun attığı mesajlara da cevap vermedim ama olmayacağını tekrar anlatmama gerek var mi bilmiyorum sizden fikir almak istedim ne yapmalıyım aranızda benzer durum yaşayan var mi arkadaşlar