Merhaba hanımlar, 2017'nin temmuz ayında mobilyaları aldıp ben memleketime dondukten 6 gun sonra kendi okulunda bir bayanla yakın bir şehirde otelde bir gece kalmış. E pastasının şifresini biliyorum, aramız bozukken acıp bakıyordum arada. Dun yine oyle oldu. Tatilsepeti diye bir uygulamadan surekli mesajlar gelmiş O bayan adına, off bide tanıştırmıştı beni o bayanla... Bende merak ettim ve ta 2017'nin temmuz ayına kadar baktım. Birde ne goreyim bayanla aynı oda da kalmis, butun bilgiler yazılıyor... Dun şoka uğradım yere yığıldım bir anda zaten 4 tane yakınımı bu ay icerisinde kaybettim kaldıramadim herhalde anlık bir baygınlık gecirdim. Sonra beni kaldırıp yatağa koydu, kendime gelemedim bir sure konuşamadım. Ilk defa boyle bir şey yaşadım, şok dedikleri bu olsa gerek... Neyse kendisiyle konuştum ve 4 kişi gittiklerini karışıklık olmuş dedi vs vs. Tabi ben inanmadım. Ailemden cok uzaktayim ve olduğum yerde hic akrabam yok. Calismiyorumda.. Aileme soylesem asla kabul etmezler ama babam 4 yakınını kaybetti, kendinden kucuk kardeşi icin saatlerce ağladığını soyledi annem ve ben kalbi kaldırmaz diye diyemedim bisey. Ne yapayım şimdi ben, bekleyeyim mi acılar hafiflesin biraz yoksa hemen cekip gideyim mi bilemedim. Şimdiden fikirleriniz icin teşekkurler...
Cocuğum yok bu arada.