benim son adet tarihim 24 temmuz yani bugun ve ya yarın adet olmalıyım aslında.4 ağustan itibaren hemen hemen tum verimli gunleri değerlendirdik. yaklaşık 1 hafta once az miktarda kahverengi leke ve akabinde yoğun akıntım başladı. bel ve kasık ağrılarım ise yumurtlama gunumden beri suruyor. cok belirgin olmasa da hafif bulantım ve mide ağrım var. aslında goguslerim yumurtlama gunumden beri şişti ama dikkatimi ceken lekelenme gununden sonra goğus ertafından meme ucuna kadar gelen koyu mavi mor damarlar. duygusal olarak da herşeye mızırdanır oldum stresten de olabilir ama yorgunluk ve sıkkınlık bir boğulma ve bunalma hissi hat safhada. eşim şuphelenmesin ona surpriz olsun diye adet tarihim gecsin diye de sabırla bekledim 1 haftadır yarını yani pazartesi kan testine gidicem diye oyaladım kendimi. ama forumda yazılan şu rahim kontrolu cok moralimi bozdu. yaptıgım kontrolde rahmime ulaşabiliyorum cok sert değil sanki yumuşak bir dokuya dokunur gibiyim biraz da şişlik var sanki. şimdi rahim aşağı mı inmiş adet mi olucam ben

(( hic gitmeyeyim mi yarın teste???? offff daha şimdiden uzuldum yarın negatif cıkarsa bu kadar cok uzulucem sanki

bekleyip umutlanıp adet tarihimi de geciktirmek istemiyorum.. cok da umutluydum kahverengi lekeden sonraki gelişmelerden ama yaaaa

ne yapmalıyım sizce... dua da edebilir misiniz bana...