Merhaba arkadaşlar ben bir dertle muzdaribim. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben 4 yaşında oğlumla birlikte anneyle gidilen bir etkinliğe katılıyorum. 4 5 anne bir aradayız. İlk gunden samimi olmaya canım cicim olmaya başladılar. Tabi garipsedim ama bunlarda bole diyip gectim. Sonra Bi baktım o onun arkasından konuşuyor bu bunun. Bildiğin 3 gundur tanıdıkları insanların dedikodusunu yapıp sonra hic bir şey olmamış gibi goruşuyorlar.. Malum watsap grubunda kurdular ordan hic bir şey olmamış gibi goruşuyorlar evlerde toplanıyorlar. Ben 2 kişinin evine gittim cok ısrar ettikleri icin gittiğimede bin pişman oldum. Dedikodu dan başka bir şey yapmıyor lar. Hic birisi bana gore kişilikte değiller.. Sorunum şu cocuğum oraya devam ettiği surece goruşeceğim, uzak duruyorum mesafeliyim sohbetlerine katılmıyorum ama 2 kişi evlerimize donunce ısrar la beni arıyor anlatıyorda anlatıyor. O ole dedi bu bole yaptı. Bazen telefonlarını acmıyorum. Konuşuncada yapmayın ayıp gunah hic etik değil diyorum ama boşa gidiyor laflarım. Doldum şiştim arkadaşlar tamamen nasıl kurtulabilirim acık acık artık ben bunları duymak istemiyorum beni arama demek istiyorum ama diyemiyorum... Nasıl bir yol izlemeliyim anlayamadım...