Cevremdeki insanların her soylediğini cok kafaya takiyorum...
Belki eski konularimdan biliyorsunuzdur.Ben şehirde dogdum buyudum esimle de cok severek evlendim onun icin koye yerlestim bu hayata alışmaya calıştım cok şukur alıştım da,eşim şehir de bir mağaza da calışıyor ayni zamanda ineklerimiz de var sabahları ve izin gunlerinde birlikte bakıyoruz o isteyken de ben tek bakıyorum biz bu sayede daha 4 yıllık evliyken cok şukur arabamizi aldık. Evimiz eski koy evi ama evin yeri bizim ilerde yenisinide yaptiririz.Ineklerimize yer 50-60 kapasiteli bir yer yaptirdik evimizin beyaz esyalari vs. Hepsini kendimiz aldik koyde yaşadığımız icin yedigimiz herseyi kendimiz yapiyoruz yetistiriyoruz.Ama cevremdeki insanlar bana aptal gozuyle bakiyorlar cunku ben sehir hayatini bırakıp koye gelmişim cunku koy hayatı cok ağır ve yorucuymuş sehirde yasasaymisim daha rahat edermişim.Şehirde yaşasaydım ev kiramizi anca oderdik belki 15yil sonra anca ev alirdik ki o bile zordu cocugum bu kadar doğal beslenemezdi merak ediyorum şehirde yasayinca sadece erkek calışıyor da hanımlar evde rahat rahat oturup o ne getirirse onu yerizmi diyor?Koyde yaşamak aptallik mi şehirde oturup hic birikim yapamamak daha mi iyi veya cevremdeki insanlar kiskandiklari icin mi boyle konuşuyorlar bilmiyorum sadece bunu size anlatıp fikirlerinizi almak istedim