Merhaba kızlar. Benim derdim işimle ilgili. Bundan 5 sene once yonlendirmelerle ve benim de seveceğimi duşunerek finans bolumune yoneldim. Başlarda ilk iş heyecanıyla sevdiğimi duşunuyordum fakat gitgide calışmaktan soğuduğumu farkettim. Benim icin hergun pazartesi gibi. İyi bir şirkette calışıyorum, iyi de bir maaşım var ama ben mutlu değilim. Hergun stres yaşamaktan insanlarla uğraşmaktan bıktım. Yoneticim deseniz tam bir dengesiz, hangi işi ne zaman istediği belli olmayan, istediği şekilde olmadığında da deli danalar gibi bağıran bir kadın. Ayaklarım geri geri gidiyor. Eve geldiğimde hatta haftasonu bile hep iş aklımda. Anı yaşamakla ilgili bir cok kitap okuyup birşeyler izledim ama yapamıyorum. İş arkadaşlarımı cok seviyorum bu bile benim işi sevmeme yardımcı olmuyor. Finans benim yapabileceğim bir şey değilmiş demekki diyorum surekli ama 5 yıllık tecrubemi de cope atmak istemiyorum. İlk işe başladığım zamanlarda calıştığım şirketle ilgili problem olduğunu duşunmuştum fakat bu 3. İşyerim. Hepsi birbirinden daha beter oldu.Ozel şirket stresinden kurtulmak icin kpss calışayım desem ona da inancım yok, ulkemizde maalesef guvenemiyorum ben bu yerleştirme işlerine. Son zamanlarda iş dışında beni mutlu edecek şeyleri duşunduğumde muziğe olan ilgim dikkatimi cekti. Sozsuz bir muzik dinlemek veya şarkı soylemek beni cok mutlu ediyor. Ama hic bir muzik aleti calmışlığım da yok. Muziği meslek haline getirmek istiyorum hep. Yapabilir miyim sizce? Belki ozel ders vermek gibi olabilir. Şimdi işi bırakıp tamamen buna yonelsem, yeni kredi cekip ev aldık. Eşim kesinlikle sevmediğim bir işi yapmamı istemez istersen bırak diyor ama ben bu yukun altında onu tek başına bırakmak istemiyorum. 8 yıl sonra kredimiz bitiyor ve ben 8 yıl sonra işi bırakma hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Sizce ne yapmalıyım? İş hayatım gercekten berbat ve ben mutsuzum. Bu boyle gitmez lutfen yardım