Beklemek zor!!!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Beklemek zor!!!
-
26-09-2022, 02:01:47merhabalar benim bir sorum olacak 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyorum, korunmak icinde hicbirşey kullanmadım kendimiz korunuyorduk. bu ay ovulasyon gunume gore ilişkiye girdik. şuanda adetime 4 gun var, yaklaşık 7-8 gundur belimde ve sol bacağımda ağrı var zaman zaman kasıklarımdada hafif bir ağrı oluyor. benimde idrarımda keskin bir koku hatta bu koku ic camaşırımdada oluyor. farklı renkli bir akıntım olmadı ama 2-3 kez beyaz kremsi bir akıntım oldu. goğuslerimde aşırı bir hahhasiyet var dokunamayacak dereceye geliyor zaman zaman ve aşırı bir buyumede soz konusu. geceleri ozellikle ayaklarımda cok fazla ısı artışı oluyor. mide bulantısı veya baş donmesi yok ama cok şiddetli baş ağrım var 3 gundur hic kesilmeden ağrıyor. ve yorgunluk hisside en cok yaşadığım belirtiler arasında... bu sabaha kadar butun bu belirtiler doğrultusunda kesin olarak hamile olduğumu duşunuyordum ama CERTAİN diye bir erken bir test yaptım negatif cıktı guvenilirliği ne durumda bilmiyorum ama dollenmeden 5 gun sonra sonuc vermeye başlar dedi eczacı. bu durum bende inanılmaz derecede bir moral bozukluğuna yol actı... onumde beklemem gereken bir dort gun var ama bu sure icinde biraz tecrubeli kişilerin yonlendirmesinede ihtiyac duyuyorum... cunku beklemek cok zor