Herkese merhabalar. Cok uzun zamandır BDV takip ediyorum coğu zaman sizlerle ağladım sizlerle guldum diyebilirim. Kiminiz icin buyuk kiminiz icin kucuk artık benim de bir derdim var o yuzden uye oldum. Anlatacak kimsem yok nacizane fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 nişanlım 27 yaşında. 8 aydır birlikteyiz ve 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben hala okuyorum ve calışıyorum, o da calışıyor. Maddi anlamda hicbir desteğimiz yok. Herşeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz. Evimizde coğu eşyamız yok, ekonomik olarak cok sıkıntılı bir donem bizim icin ama bu konuda hic birbirimizi uzmedik bazen ac uyuduk ama birbirimize sarıldık. Ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama hep el ele diz dize olduk bizi hic yıpratmadı. Nişanlım ev işlerinde, mutfakta temizlikte her turlu derdimde hep destek oluyor hicbir işi tek başıma yapmadım. cok ilgilidir surekli guzel sozler soyler oper sarılır hep gozumun icine bakar bu konuda hicbir sıkıntım yok. Ama son zamanlarda cinsellik konusunda cok isteksiz davranıyor. Başlarda seyreklesmeye başladı. Normaldir ikimiz de yoruluyoruz dedim. Ama artık hicbir şekilde istemediğinden eminim. Ondan beklemeyeyim ben yaklasayim diyorum hemen askim cok yorgunum uyuyalım mi diyor. Sen git yat ben gelirim diyorum ben sana sarılmadan uyuyamam ki diyor. Hem bu kadar ilgili olup hem beni nasıl istemiyor anlamıyorum. Onceden boyle olmadığı icin bu değişim beni cok uzmeye başladı. Beni cok sevdiğini biliyorum surekli sevişmekten kacmasını anlamıyorum. Gururuma dokunuyor. Daha 3 aydır aynı evdeyiz bu kadar cabuk bikmasi normal mi sizce ? Konuşmayı da denedim. Surekli olacak diye bir kural mı var bak biz nelerin ustesinden geliyoruz bu mu sorun diyor. Ona da hak veriyorum ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gozlerinde gorduğunuz adamın artık yatağı sadece uyumak icin kullandığını ve bunu normal karşıladığını duşunun. Ben buna cok uzuluyorum. Sizce sadece basit bir donem mi yoksa bu hep boyle mi surecek ve kotulesecek mi ?