merhaba kızlar iyi yıllar oncelikle
dun gece nişanlım ben nişanlımın kankası ve onun sevgilisi 4muz yılbaşını kutladık. nişanlımın kankası mesleği gereği ailesinden ayrı yaşıyor yani bekar evi var. bu arada kankasıyla sevgilisi de ilişkilerinde ciddiler evlilik duşunuyorlar. kankasının sevgilisiyle benden once tanışıklığı var nişanlımın yani kankası tanıştırmış onceden, birbirlerine kanka diyorlar neyse dun toplandık erkekler mangalla uğraşırken bizde masayı hazırladık. kısa bi zaman once kaza yaptım ayağım sargıdan yeni cıktı soğukta durunca sızlıyor ama yine de oturup kalmadım kıza elimden geldiğince yardım ettim zaten herşeyi hazır almıştık birkac lazım olan tabak bardak yıkanacaktı onları yıkadık kız of sular cok soğuk falan dedi gittim az bir iş kalmıştı nişanlım kıza seslendi tuğce geleyim mi yardıma diye oda yok yok dedi sonra oturduk sofraya sohbet muhabbet nişanlım dibimde ben surekli gozlerine bakıyorum hani şirin bir ortam romantik moda falan bağladım. yalan yok nişanlım bana cok ilgilidir ama dun bir tuhaftı kankasıyla ama en cok da tuğceyle muhabbet etti beni yok saydı gibi oldu. sabah oldu kahvaltı ettik ben masayı topluyorum silicem kız bulaşığa başladı nişanlım da zorlandığında soyle ben devam ederim dedi sonra da sen baya hamaratmışsın ya dedi kız da bak ya aşkım bisey soyle şuna dalga geciyor benimle dedi.
benim bu olaya canım fena sıkıldı icim tuhaf oldu isterseniz fesat diyin ama rahatsız oldum. sonra fotoğraf cekinmelik bir yer var oraya gidelim diye anlaşmıştık gittik cekindik sonra biz onları cektik kız beğenmedi fotoyu sevgilisi de yeter ya kahve icmeye gidelim dedi kız bozuldu nişanlım da hadi hadi kanka gecin cekeyim kız uzuldu dedi o da yok kanka ya gidelim dedi kahve icmeye gittik nişanlım her zamanki gibi bana ilgili alakalı benim canım sıkkın ne oldu diyip duruyor birşey yok diyorum gun boyle bitti sonra telefonlaştık ben dedim guzel bir gundu falan o dedim senin modun duştu ama sonradan aşkım dedi. bende dedim yanımızda tartıştılar ya ben gerildim biraz dedim aşkım zaten bir daha plan pek yapmayalım onlarla ya biz başbaşayken daha iyiyiz onlar iyi insanlar ama bizim kadar olgun değiller dedi bende katılıyorum dedim ve ekledim yukarıdaki rahatsız olduğum konuları. şaşırdı. benim ilgim alakam hep sende aşkım bir an ilgim dağılmış olabilir ama farkında bile değilim dedi. bana yardım edeyim bile demedin cok tuhafıma gitti bu dedim buna cevap yok. hamaratsın dedin ne alaka dedim ya biz hep dalga geceriz kankamla hani ev işinden anlamaz diyerekten ondan oyle dedim şaka anlamında dedi. hic komik değil dedim. bu ne duyar kasmak ne gerek vardı beni salak bi duruma duşurdun dedim başladı seni seviyorumlara. dun seninle uyudum bide bugune bak aşkım ya of falan yazdı. bende iyi geceler uyusam iyi olacak dedim ve yazmadım sonrasında. uzgun suratlar koydu ve sanırım uyudu. bu arada yaşlar 28-29 bizim. arkadaşların da 28-24
istediğiniz kadar eleştirin
buraya konu actıysam goze almışımdır kızlar
fesat mıyım kuruntulu muyum beni sarsın nlur..