daha once birkac konu acmıştım belki denk geleniniz olmuştur. yaklaşık 3,5 yıl once evlendim. eşim cok iyi biri.aşk evliliği değil mantık evliliği yapsam da eşimi seviyorum kendimi ondan başkasıyla hayal edemiyorum. cok iyi anlaşıyoruz. tek sorunumuz cinsel hayat. ben ilişkiden zevk almıyorum ve bunu o da hissediyor. dun bana ben ev arkadaşım olmanı değil karım olmanı istiyorum, sana olan ilgimi kaybetmek istemiyorum dedi. zevk almıyorsun ve bunu ustume alınıyorum dedi. aslında onunla ilgisi yok. kucuk yaşlarda tacize uğradım fiziksel olarak kotu sonucları olmadı cok şukur ama mental anlamda cok sıkıntılıyım. bu durumdan ona daha once cok ufak bahsetmiştim. ama sanırım bende bu kadar derin etkilerini olduğunu anlayamamıştı. ben de cok uzerinde durmuyomuşum gibi anlatmıştım gerci. kendime guvenmiyorum değer vermiyorum. bu olaydan dolayı kendimi sucluyorum biliyorum benim sucum değil cok kucuktum ne sucum olabilir ki ama kendime dinletemiyorum. bişey yaparsam zevk alırsam kendimi daha kotu hissedeceğimi duşunuyorum fahişe gibi hissedeceğimden korkuyorum. boyle hissedersem başıma gelenleri de hak etmişim gibi duşuneceğim. bakımlı cekici guzel olmamaya calışıyorum kilo alıyorum ve vermeye calışmıyorum. birkac kilo versem sanki panik oluyorum. eyvah guzel olacağım yeniden başıma bişey gelecek kendimi koruyamayacağım gibi hissediyorum. belki izlemişsinizdir "ağır yaşamlar" diye bi program var oradaki aşırı kilolu insanlar ne anlatıyorsa hepsini hissediyorum. dun gece ilk defa eşimi kaybetmekten onun benden vazgecmesinden korktum. sabaha kadar ne o uyudu ne ben. bunları kendi kendime cozemedim cozemeyeceğimin farkındayım. hayatımda hic psikolog veya psikiyatra gitmedim. sizlerden tavsiye istiyorum. istanbulda onerebileceğiniz daha cok bu konularda uzmanlaşmış psikolog veya psikiyatr var mı? danışanını gercekten onemseyen, yuzluk banknotlar olarak gormeyen ve gozu saatte olmayan samimi biri. lutfen arkadaşlar samimi desteğinize ihtiyacım var.