Merhaba arkadaşlar

iPhone 7 cihazımda birisi beni aradığı zaman telefonda ses var ama goruntu yok. Bunu her zaman yapmıyor, ara sıra yapıyor. Gunde 3-4 kere yani. Arayanı gorebilmem icin veya telefonu kendine getirebilmek icin uyut/uyandır tuşuna basmam gerekiyor. İlk basışta arayanı meşgule atıyor, doğal olarak 2. basışta ekran geliyor. Bazen telefonu cıkarıyorum, home tuşuna basıyorum ekran gelmiyor. Uyut/uyandır tuşuna 1 kere basıyorum yine gelmiyor, 2. basışımda ekran geliyor. Problem bu şekilde, forumlarda cok okudum boyle bir cozum bulamadım.

Bu arada iPhone 7'den once 6S vardı, aynı problem onda da vardı 7 aldım. Bunda da var ama ailemde 4-5 tane iPhone kullanan var ve hicbirinde boyle bir problem yok.

Telefona mudehale ettiklerim:

- iTunes'dan sıfırladım.
- iTunes'dan guncelledim
- Yetkili Gurgencler Apple servisine gonderdim, sorunu bulamadılar onlara denk gelmedi.
- 6S'de kullandığım iCloud'u 7'ye yuklemiştim, telefonu sıfırlayıp sıfır bir iCloud'la başlattım rehberimi bile almadan ama yine var yine var.

Lutfen cozum varsa buradan iletin, cok canım sıkılmaya başladı. Samsung duşmanıyım tekrar Samsung'cu olacağım bu gidişle.