Kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, butun gunleriniz guzel gecsin inşallah.. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi sizden bir saniyeliğine empati kurmanımızı istiyorum.. Bebekken anneniz tarafından istenmeseydiniz, kaza sonucu hamile kalsaydınız (evlilik dışı) , karnında sizi oldurmeye calışsaydı, sizi başka bir aile evlat edinseydi.. Gercekleri sonradan oğrenseydiniz ne duşunurdunuz, nasıl olurdunuz.. Teyzemin kızının oğrencisi, 16 yaşında ve bu gerceklerle yuzleşiyor. Annesi istememiş, farklı bir aile evlat edinmiş, cocukları olmadığı icin.. Doğar doğmaz almışlar uzaktan akraba ilişkisi. Cok kotu durumda. Cok yakından ilgileniyoruz, bir tramva yaşamış. Bu arada oz anne babası bildiği ailedede ( uvey ailesi) babası terk ediyor, annesiyle ayrılınca gercekleri oğreniyor. Evimize cağırıyoruz, oturuyoruz, arkadaş gibi konuşuyoruz. uvey annesini seviyor, ama nedensiz bir şekilde soğuk davranıyor. Yalan soylediler diyor, teyzem dayım yokmuş diyor. Ben anlıyorum abla, sulalede dışlanıyorum hep seziyordum diyor. Nasıl yardımcı olmalıyım, uvey annesi de cok fevri bir insan, bize bunları o anlattı yardımcı olmamızı istedi. Fakat kızımız cok asabi, gergin, ici kin dolu..