Kafamda deli sorular. Sabah actığım konu yuzunden linc edildim burada.
Ama son gelişmeyi yazmam gerek. İş yerindeki 5 gunluk kızı takip edip bana da 15 gundur burada calışıyor diye yalan soylemesinden sebep konuşmayı kestiğim cocuğun bugun evimin yanında acılan kuafor salonuna giderek hakkında bazı şeyler oğrendim.
Bugun arkadaşımın yeni actığı kuafoe salonuna gittim ve daha once birlikte olduğum kişiyle aynı salonda calıştığını soyledi. Daha once salondan muşterilere asılıyor diye cıkarıldığından bahsetti.
Erkek arkadaşım bana sigarayı bıraktım demişti meğer dun gece bunlar hep beraberken bundan sigara dilendiğini soyledi. Sen o cocuğu engelle onun konuştuğu cok insan var amacı sadece takılmak dedi. Eskiden beraber aynı salonda calışan insanlar bunlar.
SONRa benimkine dedim ki omerim sana selamı var hani dun gece beraber olduğunuz arkadaşın omer dedim. Bana eee imalı imalı ne diyosun dedi. İma değil herşeyi acık acık soyluyorum dedim. Sana daha hic bişey soylemiyorum dedi ve sessizliğe burundu...
Bence bişeyleri anladı ve bu saatten sonra yazmaz.
Kafamda deli sorular. Cidden sabah yalanını yakalıyorum Allah karşıma bugun arkadaşımı cıkarıyor. Onu tanıyor oluyor ve bana hakkında bunları soyluyor. Bunlar tesaduf olamaz bence. Allah resmen karşıma cıkardı bazı şeyleri. Siz hala benim sorunlu olduğumumu duşunuyorsunuz hanımlar ?
Sorun bendemi yoksa onun beni kandırmaya calışmasımı yalanlar soyleyerek???