Offf hanımlar offf cok dertliyim

Ben 1.5 yıldır bir yerde calışıyordum bazi sebeplerden dolayı ayrıldım, ayrıldıktan sonra benim patronlarım kendileriyle aynı işi yapan benimde tanıdığım kuzenlerine beni ovmuşler ve madem muhasebeci alacaksın gelinlerceyi al demişler sağolsunlar.
Ben başladım buraya, 11 yıldır orada olan bir bayan var ve bu bayan bana 1.5 aydır tek bir iş bile vermedi patronla konuştum farkındayız sabret dedi. Sağolsun mali musavirimiz bana iş veriyordu gun de en fazla 1 saatimi alacak kadar

Neyse yeni bir sisteme gecildi ve o iş bana verildi 2 gun once. Dun sabah işe gittim bir baktım diğer kadın işlem yapıyor, x abla o iş bana verildi sen 1.5 aydır bana tek bir is bile vermedin bari bırak bunu yapayım dedim bu bana sesini yukselterek burada herkes her işi yapar senin işin benim işim yok dedi o zaman neden bana iş vermiyorsun ben burada iş iş diye dolanıyorum dedim iş verilmez alınır dedi ama ben bir iş yaptığımda musaade etmeyip hep mudahale ediyordu. Sesini yukseltince bende uyardım o ses tonunu indir diye mudur geldi ne oluyor deyip uyarıp gitti ve sonunda o işi yapmam icin bana evrak verdi.
Akşam ustu bir şey sormak icin mali muşaviri aradım telefonu kapatınca kadın yine bağıra bağıra bu iş boyle olmaz bana soracaksın neden x i arıyorsun dedi cunku işi bana veren x abi ona soracağım seninle muhatap olmak istemiyorum dedim. Yalan soylemeyeyim tam konuşmaları hatırlamıyorum ama biraz boyle devam etti konuşmak istemiyorum dedikce kadin sesini yukseltti bende bana bağırma diye uyardım baktim susmuyor of seninle daha fazla uğraşamayacağım deyip odadan cıktım.
Bugun gittim işe mali muşavir ile konuşuyorum, benim yaptığım işi devlet ertelemiş falan bunlar ile ilgili sohbet ediyoruz kadın dondu gelinlerce şu evrağı BUL dedi. Bu nasıl bi konuşma tarzı biraz saygı dedim bende. Benim bunu dememle kadın bir cingen gibi bas bas bağırmaya başladı sen ne yapmaya calışıyorsun diye kalktim mudure gittim bu hep boyle bağıracak mı diye mudur geldi birbirinizle calışmayı oğrenin birlikte calışacaksınız dedi ben yaptıklarını bir bir mudure anlattım. X abi vermesi gereken işleri soyluyor ama kadın vermiyor diye bunları falan hep inkar ediyor. Neyse mudur odadan cıktı bu masasında ki evrakları falan yerlere fırlattı bana bağıra bağıra ben odadan cıktım hıckırıklar icinde.
Sonrasında aşağıya indim mudure işten ayrılıyorum ben dedim odaya gectim ve kadının ustune yururcesine masasının dibine kadar gidip ben bu işten cıkıyorum ama sana odeteceğim (ne yapacaksam artık) ne terbiyesizsin ne sayısızsın yaşına hurmeten sustum ama yeter artık benim ekmeğimle oynadın hakkımı helal etmiyorum dedim.
Bir de bu kadında romanlarım var onları da istemeyi ihmal etmedim

Isten cıktım patronlara durumu bildiren bir mesaj attım. Birisi dışarıdaydı konum attı yanına gittim seni salmıyorum pazartesi işe bekliyorum x hanımın amacı buydu sonunda başarmış ama pabuc bırakmayacaksın dedi gitmeyeceğimi soyledim baya ısrar etti. Diğer patronda olmaz oyle şey cikamazsin dedi ama seviye duştu artik ben devam edemem dedim.
Hem dertlendim uzuldum işsiz kaldığım icin cunku borcumuz var hemde kadının ustune yurumuş gibi olduğum icin utanıyorum. Ben nasıl bu kadar saygısızlık yaptım

Pazartesi ne yapacağım şimdi?