6 yıldır bir insan var hayatımda. Cok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gun ona kavuşmak icin dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Cok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekciliğe başvurdu. Ama artık umitlerimiz tukendi. Neden her şey bu kadar zor. En son gecen Mart ayından bu yana bekcilik sınavına hazırlandı. O kadar calıştı o kadar emek verdi ki. Ve umidimiz cok fazla vardı. Guzel gecmişti. Taaa ki dun sonuclar acıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tum hayallerimiz tum umitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Cunku artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dunden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki surekli birileri onumuze taş koyuyor ikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geciyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık olmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim icin ne olur olmek istiyorum

Duzenleme: herkes ailenin karşısında dik dur sen bir bireysin diye seyler yazmıs. Benim ablam eniştem duzenli bir iste calışmıyor diye boşandı. Ve direndi de dayanırım diye ama olmadı. Kendi ailem onu gecindirdi yeri geldi. Anneme konuyu acarken lise mezunu demem annem icin sorun olmadı. Belki ondan yanlış anladınız. Sadece lise mezunu olması değil ki oyle olsa yine aklı basında bir insanım lise mezunu der hic iliskiye bile başlamazdım. Annem ne iş yapıyor diye sorduğunda pek bisey diyemedim cunku duzenli bir işi yoktu. Bu yuzden istemiyorum sorun yaşarsınız ilerde evlenirsen seni silerim beni unut , ablanı da mı gormuyorsun dedi. Burda cok konu okudum. Kendisi memur Esi ozel sektorde calışıyor veya işsiz olduğu icin boşanma esiğine gelen konuları. Nişanlısı işsiz diye ayrıl diyenleri de cok gordum. Yani burda ne yazsak mutlaka bir muhalefet oluyor. İlerde sorun olacağını duşunmuyor değilim ben de . Ha duzenli bir işi bir aileyi gecindirecek bir maasi, sonradan kendisinin de uzulmeyeceğini bilsem kimseyi karıştırmazdım bu konuya. Ama malesef ki durum cok Farklı. Lutfen ona gore yorum yapın...