merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hic mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?