Erkek arkadaşımla yalan soylediği yuzunden tartışıp bana hakaret etmesi uzerine ayrılmıştık. Bana salak salak konuşma kes gevezelik yapma boş boş konuşma yazma diye laflar edince ne ben aradım ne o aradı oylelikle ayrıldık. Aradan 1 ay gecti ve aradı actım barışalım dedi seni ozledim dedi. Neyse bende olmaz dedim. Hem ilgisiz hem sorumsuz hem de hakaret ettin dedim o da sen ben yalan soylemediğim halde itham edince bende oyle dedim dedi ben haklıyım dedi. Bende artık olmaz istemiyorum seni dedim bana aynen şunları dedi. Kendini beğenmişsin bir ortamda sanki trilyonluk gibi davranıyorsun o zaman sana gıcık oluyorum guzelliğinin yuzunden senin bu havaların. Farkında olmadan yapıyorsun farkında olsan ortamda bozarım seni senin psikolojin bozuk neler neler dedi icini kustu şok oldum resmen. Benim egom tavan yapmış. Yuzune kapattım direk terbiyesizin. Ben asla oyle bir kadın değilim oz guvenim vardır ama kendime gore oyle hava falan bana gore asla değil reddedilince ne diyeceğini şaşırdı. Ben guzelliğim yuzunden kibirli duruyormuşum. ben asla kendimi guzel bulmam. Adam yuzunu bir kez daha belli etti bazı ayrılıklardan ALLAH bizi kurtarıyor bence. Bunun farkına tam vardım. Kendi yaptıklarını demiyor ama.
1: ilgisiz
2: Sorumsuz
3: Yalancı
4: Başka kızlarla mesajları goruntulu konuşması
5: Arabasında prezervatif bulmam.
6: Surekli arkadaşları ile gezmemiz asla baş başa kalmamız.
7: Surekli parasızlıktan şikayet edişi
8: 30 yaşına gelmiş sigortası olmayışı emekli olana kadar yaşayacağı ne belliymiş. Birikimi olmayışı duğun yaparsa kredi cekermiş borcu kim odeyecek tabi ben. Benim birikimim var ben borcsuz alırım ceyizimi onun borcunu neden ben odeyim.
9: Beni umursmaz tavırları.
Ve sonunda kendini beğenmiş kibirli ben oldum.