iPhone 6S Plus telefonumu yaklaşık 1 hafta once garantiye verdim. Telefonu test ettiklerinde On mikrofonda sorun olduğu tespit edildi ve bunun icin servise alabileceklerini soylediler. Servisin internet sitesinde telefonun onarım durumunu incelerken fark ettim ki telefonun "LCD Panel Modulu Değiştirildi. Testler Tamamlandı." diye bir sonuc ile karşılaştım. Benim telefonumda ekran ile ilgili bir problemim yoktu ve testlerde de ekran ile ilgili bir sorunla karşılaşmamışlardı. Servise alma nedenleri sadece on mikrofondaki bir sorun icindi fakat neden boyle bir şey yaptıklarını hala anlamış değilim. Son olarak Garanti Notu olarak da aşağıdaki mesajı bana ilettiler. Sizce neden boyle birşey olmuş olabilir?
"Değerli muşterimiz, cihazında yapılan testler sonucunda donanımsal sorun veya sorunlar olduğu tespit edilmiştir. Apple prosedurleri gereği sizin icin değişimi yapılmış olan parcanız takıldıktan sonra testler yapılmış olup cihazınızın sorunsuz şekilde calıştığı onaylanmıştır. Yeni parca bilgileriniz alt kısımda yer almaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz icin e-posta adresinize gelen Apple muşteri memnuniyet anketine olumlu donuş yapmanızı rica ederiz. Bu anketlerde sadece Gurgencler Yetkili Teknik Servisimizin hizmetini değerlendirmeye aldığınızı belirtmek isteriz. Servisimizi tercih ettiğiniz icin teşekkur ederiz. Değişen Parca : EKRAN.
iPhone 6 iPhone 6S Garantinin LCD Panel Değiştirmesi
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Garantinin LCD Panel Değiştirmesi