Eşim 27 yaşında..gencliğinin baharında buram buram kokuyor..ben hamileyim sanki eşimden tiksindim..oncelikle ağzı kokuyor..dişleri curuk ve dolgularla dolu..buna rağmen birkere ağız bakım suyu kullandığını gormedim..ağız bakimini yapsa sikaytci olmayacam..dışını de ben cocuk gibi fircala demessem unutuyor..sabahki kokuyu anlatamam oyle boyle degil..bide asla cekinmeden burnuma yanaşarak konuşuyor..artık resmen bagriyorum..uzak dur diyorum..ya kendine bakacak ya uzak duracak..ama laflarim dokunmuyor galiba arsizmi oldu nedir..ertesi gun yine dikkat etmiyor..dilimde tuy bitti artık..birde gaz cıkarma olayı...bakinoyle boyle değil ici mı bozuk anlamadım ama normal bir koku dehil..git doktara diyorum uşutuyormusundiyorum tabiki gitmiyor...kac kere kıyamet kopardım sakin benim yanımda gaz cıkarma diye yanlışlıkla oldu tutamadım diyor cok afedersiniz arkadaşlar ama şuan cok sinirim bozuk...gece falan dinlemeyip karda kıssa yattigim odanın camını 1saat sonuna kadar actigimi bilirim..ozur diliyor falan ama ben nefret ediyorum..WC de buyuk abdest icin gittiğinde daha 1 gun o WC ye giremezsiniz..ahır daha guzel kokuyordur tobe yarabbim..diyorumki bak orda camaşır suyu var hemen yıka oralari oda parfumu var koymuşum oraya diyorum unutuyorum diyor..işin tuhafı o wcdeyken koku evi sarıyor..yemin ederim abartmıyorum mutfak antre oturma odası heryeri koku basıyor..o WC ye girmeden beni stres basıyor..ya onemsemiyor snaki ettiğim hakaretler de yetmiyor ben ne yapayım arkadaşlar yokmu bunun caresi ne yapayım ben...