Biriyle tanıştım.

Boşanmış. Konu oraya geldi sohbet ederken. Ozel değilse neden ayrıldınız dedim. 14 yıllık bir evlilikmiş.Anlattığı şey boşanmaya nasıl neden olabilir kafama pek yatmadı goruşlerinizi almak istedim belki benzer bişi yaşayan vardır

Anlattığına gore eşinin babası borc yapmış ticaret yaparken sonra tefecilere kadar duşmuş...Damadına yani buna bahsetmiş, bu yardım teklifinde bulunmuş...Borclar cokmuş, bu surekli kayınpederine cek yazıyormuş o da oduyormuş...15 bin, 20bin şeklinde bisuru cek...Ama kayınpederi parayı hep damadına geri oduyormuş...Sonra bu surecte adam olmuş ve borclar buna kalmış...Tabi evinin duzeni bozulmuş cunku artık butun para bu borcları odemeye gidiyormuş...kendinin de dukkanı varmış ama kazandıgı parayla hep borc odediği icin, dukkana yeni mal alamaz hale gelmiş...Bu surecte karısı depresyona girmiş...

Neden dedim? Herhalde kendini suclu sorumlu hissettiği icin dedi...Ben babanın borcları yuzunden diye hicbi laf etmedim hatta ima bile etmedim sıkıntıyı dedi...Herhalde bundandır depresyonu demesi cok acayip geldi bana..Yani eşinle konusmadın mı diyorum, hep yatıyordu diyor, konusuyordum da duzenimiz bozuldu diyor...Tamam da odemişsin olmemişsiniz sonucta başka iş kurmuş ve o iş iyi gitmiş borclar bitince...Neden boşandınız o zaman dedim...Duzen bozulmustu huzur kalmamıştı diyor ..Karısı istemiş boşanmayı 4 yıl olmuş..şimdi de başkasıyla tanışmış evlenecekmiş kadın

Gercekten cozemedim belki de ben anlamadım