3 yıldır felan iPhone 6 plus kullanıyorum. 6 ay oncesine kadar telefonumla mutluydum bir sorunum yoktu.
İOS 11 guncellemesi geldi bende herkes gibi yaptım cunku hep derlerki telefonu en guncel haliyle tut ki performansı daha iyi olsun.
Guncelledim ve benim icin dertler başladı. Once şarj sorunu cıktı 2-3 hafta resmen şarj cebimde emiliyordu. sonra bu sorun duzeldi.(Apple'da neden boyle bir sorun ortaya atıp sonra duzelttiğinide anlamadım) neyse şimdi şarj problemim yok.
Şu an en buyuk problem kasma sorunu. Menu gecişleri, mesajlaşma,internete girme,program acma.. hepsinde gozle gorulur bir yavaşlama oldu. Bu bir takım haberlerde olduğu gibi iPhone 'un bir oyunu mu? yani tuketiciyi yeni urune yonlendirmek mi? Yoksa benim telefona ait bir problem mi anlamadım. Cunku ben format attım olmadı, bilgisayara guncel surumu indirip telefonu bir daha guncelledim Daha sağlıklı olması acısından ama durum hala kotu.
İnsan telefonunu guncelledi diye telefonundan soğur mu ya değiştirme gereği hisseder mi. Resmen inatlaştım abi bana bunu yaptırmaya sen karar veremessin diye.
Gecen iPhone 7 plus aldım elime arkadaşımın ve farklı hissettim. Yani iOS 10'ken iPhone 6 Plus ve iPhone 7 plus da farkı hissetmek icin yuksek grafikli oyuna girmek gerekirdi diye duşunuyorum. Menude gezip Google veya haritaya girerek acılma hızında fark hissedilmemesi lazım cok sacma.
iPhone 6 iPhone 6 Plus artık kasıyor
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6 Plus artık kasıyor