Herkese merhabalar. Uzatmadan konuya girecegim. Simdi once ki konularima bakan bilir kv uyusmadigimizi. Simdi konumuz hastalik. Ben gecen sene hamileydim ki riskli bir hamilelikti. Neyse ben o donemde bir grip oldum ki allahim dusmanima vermesin. Cok kotu durumdaydim yani ates salya sumuk zaten hamilelikten dolayi bulantim da vardi. Birde ustelik 2 cocugumda benle beraber hasta. Arzik kime ne ilac verdigimi unutuyordum. Oyle olunca da yazmaya basladim. Neyse zaten dermanim yok adim atacak halim yok kv ile ayni evdeyiz. Kalkip odaya gelip nasil oldunuz birseye ihtiyaciniz var mi diye sormadi hic. Ben cocuklarla uzandikca surekli kaf sokuyordu ne cok yattin yeter artik yattigin kalk artik falan filan. Ya insan bi dusunur hani hem hamile hem hasta hem de 2 cocuk daha hasta diye. Yok arkadas surekli laf sokup durdu. Benim ve cocuklarin iyilesmesi tam 3 hafta surdu dusunun ilaclar bile fayda etmedi. Kv gezmelerinden alisverislerinden eksik kalmiyor. Surekli tlf da birileriyle muhabbet icersinde. Hep de beni kotuluyor surekli yatiyor ediyor diye. O halle bir de kalkip cocuklarima corba yapardim ki kimseden bir beklentim yok olmadi olmaz da zaten. Ama hani ne bilim ayni evin icindeyiz insan yalandan da olsa teklif eder ya da ne bilim kendiliginden bi tas corba yapar ama nerde anca agzinda sakizi sakkudu sukkudu cignemek. Simdi esas soruna geliyorum. 2 gorumcem var onlar kv gore daha anlayislilar allah var simdi inkar edemem. Neyse bu 2 gorumce hastalandi ayni zamanda benim buyuk kiz da hastalandi. Herkeste ki sorun bulanti ve kusma. Kv kizlarinin hastalandigini duyunca allahim bir tutustu ki gitti tavuklar aldi corbalar yapti. Evlerine goturdu. Hatta kizinda bile yatti yani. Yapsin etsin bana ne beni ilgilendirmez zaten. Ama hani diyorum beni sevmiyor olabilir fakat insan torunu icin canini disine takmaz mi??? Bir de benim o halde cocuklara faydam olmuyorken. Yoksa ben mi sacmaliyorum diye dusunup duruyorum. Acaba esim uvey evlat mi dusunmeden edemiyorum