Eşimle nerdeyse 7 senedir tanışıyoruz 4 bucuk yıldır severek evlendik evliyiz bir oğlumuz var ben nerdeyse 4 sene kaynanamla oturdum sonra eşimin sorumsuzlukları yuzunden bi gun oğlumu da alıp geldim babamın evine zaten daha once bir kac kez actığım konulardada bunu anlatmıştım sonra 6 aya yakın annemde kaldım eşim en son ev tutunca ona bı şans daha verdim 5 ay oldu ama ne faturayı ne kirayı ne de eşyaların takdirlerini doğru duzgun oduyo hep geciktiriyo bir de tartıştığımızda sinirli anında bana olur olmadık kufurler ediyo daha once de bir cok kez yaptı benim kalbim kırılıyo her seferinde ama o siniri gecince sanki o kufuru etmemiş hic bir şey olmamış gibi davranıyor o yuzden artık soğudum ona karşı icimde sevgi de kalmadı ona karşı bazen diyorum keşke zamanı geriye alsam şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim . Ah annem zamanında cok uyarırdı bu adamla yapamazsın bu adam sorumsuzun teki bu adamdan koca olmaz diye ama hep kulak ardı ettim annemin evlenene kadar hic rızası yoktu nişanlılık doneminde de bircok kere tartışırdık hatta bir sefer nişan atma durumuna geldik keşke o zaman bıraksaydım diyorum ama ne yazıkki giden zamanı geri getiremiyoruzevlenince daha zor hele cocuk varken annem halen sevmez bende de sevgi bırakmadı zaten. sadece icimi dokmek istedim