Hayırlı geceler kadınlar kulubunun tatlı hanımları oncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim Konuma gececek olursam benim eski erkek arkadaşım... Evet biliyorum biten bir ilişki vucudun kangren olmuş bir bolumu gibi bende biliyorum ama bazen kalbime soz geciremiyorum. Onunla 3 yıldır tanışıyoruz bu uc yıl boyunca bir kus bir barışık karman corman bir ilişkimiz oldu. Bir ay once yeniden dondu kalbul etmek istemediğimi yapamayacağımı soyledim duzeleceğini aramızı bozan her turlu davranışlarına son vereceğini soyledi ve ben yine kandım evet linc edebilirsiniz cunku bende kendime cok kızıyorum ilk iki hafta cok guzeldi ama son zamanlar canımı oyle sıkıyor ki sosyal medyada cevrimici oluyor goruyorum ama benim mesajlarıma cevap vermiyor ikinci bir medaj atıyorum haliyle o da işinin olduğunu musait olunca yazacağını bu davranışımdan vazgecmemi soyluyor. Ama bazen saatlerce bakmayıp cevrimici olduğu oluyor. Diğer bir sorunumuz da sevgimi belli edemem ben pek diyip işin icinden cıkması ben gercekten artık sinirlerimin bana zarar verdiğini hissediyorum ayrılmakta kararlıyım ama sanırım onu severken bu fikrimde kararlı durmak zor oluyor. Tecrubelerinize, duşuncelerinize kapım sonsuz acık okuduğunuz icin teşekkur ediyorum