Yaklaşık 7 ay dır birlikte olduğum sevdiğim var basından beri evlenicez diyor ben istemiyodum zaman diyodum ama simdi basladim istemeye 3 aydir da ayni evde yasiyoruz ve ev kirası herşey ustunde bende ıs bakıyorum ama bulamıyorum bulsamda duşunuyorum o gececi ve oğleden sonra gidip gece 2 de geliyo ben sabah 9 aksam 6 bi is bulsam hic sosyal hayatimiz olmuyo calismasam evde bu sefer sıkılıyorum vs ama ayda bir kavga ediyoruz ayrılıyoruz diyoruz vs son 3 ay dır da tartışsak bile ertesi gun duzeliyoruz ama şu an ben cok karışıgim konuşuyoruz guveniyorum bi an bi an geliyo karamsar olup guvenemiyorum ya bi gun giderse ben ne olucam elimde birikmisimi de ona verdim evlenicez diye harcarsın dedi ayrılırsak korkma geri iade ederim dedi sadece tutucam dedi ileriyi duşunduğu icin mi aldı ustune bende ekleyip birikim yapalim dedi bu arada cok ustune duştum kıskanclık vs rahat olamiyorum cunki rahat ol seni seviyorum cok sorguluyosun yapma diyo gecen gece ilk defa ne zaman artik bilinicem ciddi olarak somut bisey istiyorum dedim evlilkle ilgili cunki beklentiye soktu beni kimse bilmiyor sadece is arkadaslari ben gormedim bile o dedi ordakiler biliyo ve bu ev disinda bi yere cikmiyoruz konuştuk 7 ayda evlenemem birbirimizi taniyoruz ciddi olmasam seninle niye yasiyim sorumluluk aliyim dedi ne zaman olur bilmiyorum 1 sene 2 sene zaman gerekiyo hicbişey icin soz veremem dedi ama niyetim var seninle birlikteyim seviyorum diyo zamana bıraktık
Sorum şu size lutfen yardım ve kırıcı olmayan fikir istiyorum
1. Calışmasam evde otursam ewt herşey karşılıyo ve ben evde olduğumdan goruşuyoruz ev icinde sadece calışma saati vs uygun olmadığından dışarı da cıkamıyoruz ama bu hem iyi hem kotu kotu tarafı ona bağımlı oldum
2. Nci sorum calışırsam sabah 9 akşam 6 hic sosyal olmuycaz hatta ben uyurken o gelcek o uyurken ben gitcem ve izin gunleri hafta ici olursa ben calısıcam ama maddi olarak kendi paramı kazanmış olucam o bide bu durumu hic onemsemedi benim kadar nasıl goruşurz artık dedigimde aynı evdeyiz Iyide ben uyuyor olucam sosyallik mı bu
Cok karışıgim beni gercekten seviyomu ciddi mi ona guvenip inanıp calışmiyim mı? Istersen otur calisma diyo Evleneceğinin garantisi de yok hayırlısı kader zaman surekli demeye başladı ama ilgili herşey aynı ben rahat değilim
Calışıyım mı?
Evde oturuyim mı?

Siz olsanız ne yapardiniz seviyosunuz ayrılamiyosunuz