Cok kucuk yaşlardan beri bir arkadaşım var genelde oturup konuştuğumuzda iyi anlaşıyoruz ama bazı tavırları var ki beni cok soğutuyor ve kırıyor bize cok yakın oturuyor gecen hafta mesaj attı kucuk boy fırın tepsisi var mı sizde diye sordu evet var dedim poğaca yapıcakmış bende şaka yaptım sen hamur işi yaparmıydın dedim gulucuk emojisi koydum aa benim evimde tuzlum, tatlım hic eksik olmaz ben herşeyi yaparım yazmış bende aa hic soylemedin ki hic dedin mi dur arkadaşımı cağırayımda yesin

) yazdım cağırsam sanki geliceksin dedi bende tmm hadi yap gelicem ne zaman yapıcan yazdım mesajı gordu ama cevap vermedi 10 dakika sonra geldi actım kapıyı gel dedim hani ver dedi tepsiyi aldı gitti insan gelicem ne zaman kapıcaksın diyen insanı hic istemese bile yarım ağızla gel tabi der bence yada bn fazla alınganım normalde de hic buyur etmez ben evde misin sana gelicem demeden gel demiyor her zaman gitmiyorum zaten ayda 1 kere gidiyorumdur en fazla telefonda mesajlaşıyoruz saatlerce yan binada oturuyor ya sen gel ya ben geleyim ama hep davet eden benim o istediğinde cat kapı geliyor bir kerede ona evde misin sana cıkıcam diye msj attım tmm gel yazdı ama sonra bir haber alınca apar topar başka bir yere gittik ve ben ona gelemiceğim diye haber veremedim gece 1 bucukta aradı bağırıyor ndn gelmedin bekledim seni boşuna Fatmaya gidicektim gidemedim senin yuzunden butun gece evde oturdum diyor anlattım ne olduğunu tamam oyleyse bile demedi kendisi avon urunleri satıyor ben almak istemedim param yok diye al odeme gunume daha var o zaman verirsin dedi bende aldım 3 gun sonra neyleym seni bekliyorum bnm odeme gunum geldi bak benimde param yok ki senin eksikliğini vereyim diye bir mesaj her gun carşıda alışveriş yapıyor ama parası yokmuş, aldığımda bir tarak parasını istemesi normal ama oyle sert konuşması beni kırıyor bende mesaj attım ona aylığım hafta ici cıkıcak hemen getircem şimdi param olsa ben zaten getir demeni beklemem hemen oderim dedim bunuda gordu ama cvp vermedi yarın getirip parasını vericem onunla yuz yuze gelmek bile istemiyorum seslenip, uzatıp parasını hic konuşmadan cıkmayı duşunuyorum sizce Bn artık bu arkadaşıma nasıl bir tavır sergilemeliyim.