Merhaba arkadaşlar yeni kaydoldum ve hemen size danışmak istedim. Henuz 8 aylık evliyim ve tanısarak evlenmemize ragmen her gun kvga gurultuyke gecti. Olan olaylardan cok surekli kufur etmesi evden git defol ayrıl demesi cok yaraladı beni ve hep bi şekildr barıstık bi arada durduk ama bitmedi. En son bir hafta once yne bi olayda ynı şeyler olunca dayanamadım avukat buldm aradı kendisini kabul etti davayı şartım vardı onu da kabul etti ancak akşamına geldi sarılıo napıyosn dedim ben dava actm sen kabul ettn ev buldum cıkıcam baya sarıldı falan sonra en son gidicen mi dedi evet dedim cıktı gitti. Sabahına yine hic bişe tok gibi davranıo şuraya gidelim mi falan ve dayanamadım dedim sen naptıgımın farkında mısın bak e devlete davayı takip et. O zman yuz şekli değişti sanırım blof sanıyormş şimdi diyoe o zman nie evdesin bende yavas yavaş toplamaya başladım evi gdicem de. Bana dio ki adam gibi otur evinde Son kez diyorum. Yani ne yapmaya calısıo bu sadece bu kadar mı insan sadece bu kadar mı uzulur pişman olup ozr bile dilemiyor. Sizce ne yapmalıyım Allah tan hayırlısını diliyorm elimden geleni yaptım sanırım boşanacagız.