Kizlar merhaba
Su anda yalnizim ve bir kisi kafami karistiriyor. Daha onceki erkek arkadasim evlilik dusunmedigi icin ayrildik.
Yaklasik 2 aydir isyerinden biri benimle ilgileniyor. Bu kisi bekar a.
Devamli bakiyor ve ben yemekhaneye gelince o da hmn geliyor sohbet aciyo. Isyerinden bir arkadasim kesin senden hoslaniyor, istersen aranizi hmn yaparim dedi.
Bu arada bu kisi hakkinda 2 tane haber aldim. Bu cocuk eskuden bu sirketten baska bi kizla cikmis ve bu cocuk kizi aldatmis kiz yakalamis ve ayrilmislar. Bu beni cok dusundurdu.
Bir diger konu da cocuk bana kur yaparken baska bir kiza da kur yapiyor gibi bir duyum aldim. Sirkete yeni bi kiz baslamisti, cok dekolte giyiniyodu, ona yaziliyomus gibi duymustum. Sasirdim acikcasi.
Konuyu olabildigince kisa anlatmaya calistim. Su anda da bu cocuk dvmli pesimde gibi. Surekli bakıyor ve yemek molamda geliyor sohbet ediyor. En son evlilik yapmayi dusunup dusunmedigimi sordu. Hatta kendisinin de evlilik dusunmedigini belirtti. Isin kotusu ben de hoslanmaya basladim. Onun bu ilgisi benim de ilgi duymama neden oluyor ama guvenmeli miyim ne yapmali?