Kızlar daha once bir konu acmıştım urun aldığım şehir dışındaki muşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken donuşte benim yanıma uğrayıp beni gormesi gibi şeyler. O gunden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gun mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar oyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu cocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var oyle cok kişi takip etmez hatta hic girmez bile. Gunduzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Dune kadar şuphe duymadım. Ama dun facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu gorum var. 5 sene once yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GOZLERİNDEN OPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada cocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi cocuk olmasa adam neden buna boyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şuphem de haklı yada gereksiz şuphe mi ben bunu nasıl oğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parcaları bir araya getirince evli gibi cıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey guzel derken olaya bak.