KızlR selam
İki gundur misafirim geliyor ciddi anlamda yoruldum ve oğlum Evi cok dağıtıyor. Neyse akşam misafirler gitti oğlum ağlama krizine girdi babası aldı kucağına sakinleştirmeye calıştı. O kadar gerildi ki ama ne istiyorsun falan dedi cocuğa. Bende tam girecektim odaya hadi dedim babası uyutsun. Neyse cocuğun odasına gittim odayı toplamaya başladım. Cocuğum beni istemiş. Eşim kapıyı ofkeli ofekeli actı. Elimde de telefon vardı. Sen zaten anca telefona bak cocuk seni istiyor. Yok dedim duymadım hehe duymadın diyor. Millete yazacağına cocuğa bak. Bende sen ilgilen madem dedim zaten Yorgun ’um dedim. Bağrıştık. Neyse oğlumu iceriye goturdum . Oğlumun odasında yerde oyuncaklar vardı onları toplayayım dedim. Eşim hep gereksiz işlerle uğraşıyorsun diye bağırdı. Cok gururuma dokundu ki dun onun arkadaşlarını ağırladım cok yoruldum evdeyim şuanlık calışmıyorumm. Senin dunyandan kendin varsın dedim bana kaba davranıyorsun dedim. Evet senin elinde telefon olduğu surece kabayım sana diyor. Hic tahammulu yok bişeye. Konuşurken neyini eksik ettim diyor . Bende her şey maddiyat değil dedim. Guzel soz ilgi onlardan mahrum bırakıyorsun dedim. Sen boyle yaptıkca uzaklaşıyorum diyor aşırı kırgınım ve Yorgun ’um . Hic bişey yapasım yok cocuğum aşırı yaramaz aşırı yoruyor